Hvordan fungerer en plænerobot?

Vil du have mere tid?
At have en græsplæne kræver vedligeholdelse, og det tager tid at slå græsset regelmæssigt. Tid du kunne bruge på andre ting. En effektiv plænerobot i høj kvalitet, kan spare dig for meget tid i løbet af sommerhalvåret.

Hvad er en plænerobot?
En plænerobot er fuldautomatisk græsslåmaskine, som klipper dit græs allerede inden det når at blive for langt. Plænerobotten sparer dig for tid og hårdt arbejde. Den er fuldautomatisk og passer sig selv, når først den er installeret. Den bruger hverken benzin eller olie.

Hvorfor vælge en plænerobot?
Ud over at du sparer tid og penge på benzin, er der en lang række gode grunde til at vælge en plænerobot. Din græsplæne klippes inden den når at blive for lang. Det betyder, at der ikke kommer til at ligge synligt afklippet græs på din plæne og det græs som afklippes, er klippet i så små stykker, at du ikke umiddelbart kan se det. Samtidig virker det som gødning for din græsplæne.

Hvordan fungerer en plænerobot?
Du kan selv indstille hvornår plæneklipperen skal starte, og bestemme hvilke områder af haven, den skal klippe. Hvis du f.eks. har en terasse midt i haven, kan du nem indstille robotten til at klippe uden om den. Robotten kører automatisk uden om forhindringer, så den ikke ødelægger knivbladene i maskinen. Børnesikringen stopper automatisk robotten, hvis den bliver løftet, og forhindrer den i at køre hen over fødder eller lignende. En regnsensor fortæller robotten hvis det regner, hvorefter den automatisk vender tilbage til sin ladestation, og venter på bedre vejr. Dermed undgår du skader på maskinen. Det samme sker i øvrigt, hvis den er ved at løbe tør for batteri. Når robotten først er indstillet, behøver du ikke gøre andet end at nyde en veltrimmet græsplæne. Klippelængden kan justeres med millimeter-præcision, og du kan give robotten en PIN-kode, så andre ikke kan bruge den. Og hvis du får lyst til at styre robotten selv, så kan du let navigere rundt med den via en app til din smartphone.

Ambrogio plænerobot - En legende i haven!
Du kender måske ikke navnet Ambrogio? Ambrogio hører under Zucchetti Software der over 3000 ansatte. De udvikler robotter inden for en lang række industriområder. Ud over Ambrogio Robotics Division har de også Automation Division, Healthcare Division, Innovative Solutions og Software Division. Du kender måske Stiga? Det er Ambrogio-Zucchetti, der udvikler og producerer plænerobotter for Stiga og i forlængelse heraf, har de valgt at tilbyde deres eget brand, hvor både kvalitet og design er helt i top.

Ambrogio er den automatiske plæneklipper, der tager sig af græsplænen helt på egen hånd og i fuld sikkerhed. Det perfekte værktøj for dem, der ønsker en smuk græsplæne. Ambrogio er ensbetydense med Innovation, teknologi og materialer af høj kvalitet. "Made in Italy" betyder fuldendt stil og design i verdensklasse. Igennem 15 år har Ambrogio opnået tusinder af menneskers tillid verden over; Mennesker der elsker deres have - og deres fritid! Et valg du ikke fortryder.